Erzurum Lağımcı Usta ve Kanal Boru Tıkanıklığı Robotla Açma

Erzurum Lağımcı Usta ve Kanal Boru Tıkanıklığı Robotla Açma

Erzurum lağımcı usta ve kanal boru tıkanıklığı robotla açma işlemini tercih eden firmalar, müşterilerinin ihtiyaçlarını kısa süre içerisinde karşılıyor. Kanal boru tıkanıklığı için binaların atık su giderlerinin incelenmesi gerekiyor. Ancak bundan önce rögarın incelenmesi daha yararlı bir davranış olacaktır. Bunun sebebi, rögar eğer tıkalı olursa, boruya hangi işlem yapılırsa yapılsın, boru açılmayacaktır. Rögar kapağını açan ustalar, sistemin tıkalı olup olmadığını öğrenebilirler. Bazı rögar sistemlerinde suyun yeniden binaya gitmemesi için çek valf bulunmaktadır. Bu sistem, suyun dışarıya gitmesini engellemez. Ancak suyun geri gelmesine engel olabilirler.

Erzurum Kanal Tıkanıklığını Kırmadan Açma

Kanal tıkanıklığını kırmadan açma işlemi dikkat gerektiren işlemlerin arasındadır. Modern bir şekilde kanal tıkanıklarının açılması için tıkanıklık açma makinesi ve kamera sistemi kullanılmaktadır. Peki, kanal boruları neden tıkanır? İşte sebeplerini şu şekilde açıklıyoruz:

Boruların neden tıkandığı, çoğu kişi tarafından merak ediliyor. Bu boruların tıkanmasının 3 tür sebebi bulunmaktadır. Bu sebeplerden bazılarını ise şu şekilde belirtebiliriz:

• Zaman içerisinde borular kendi kendine tıkanabilir. Toprağın zaman içerisinde boruların içerisinde birikmesi, suyun akmasını önleyebilir.

• Ustaların yanlış tesisat döşemelerinden kaynaklı arızalar meydana gelebilir. Tesisatın döşenmesi sırasında boru eğimleri hatalı olabilir. Tesisat borularının döşenmesi için 45 derecelik bir açının olması son derece önemli bir konudur.

• Bunun dışında genellikle kullanıcı hatalarından kaynaklı arızalar oluşabilir. Kullanıcılar genel olarak suda erimeyen tuvalet kâğıtlarını gidere atmaktadır. Bunun dışında bez, pet ya da çocuk bezi gibi cisimler de gidere atılmaktadır.

Belirtilen bu sebepler kanalların tıkanmasına da sebep olur. Bunun olmasını önlemek amacıyla, tuvalete suda erimeyen tuvalet kâğıtları dışında ayrı bir cismin atılmaması gerekiyor.

Konuyla ilgili diğer bir makalemizi buradan okuyabilirsiniz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!
Call Now ButtonBizi Arayın